Workshops

Een kijkje in onze chocolade keuken...

Bonbons maken? Cool!

Bij BoBo's geloven we in het delen van onze passie en kennis met onze klanten en de gemeenschap.

Vaak horen we: “Wauw, wat een mooie bonbons!” of “Wat een lekkere chocolade!” en de belangrijkste en tevens leukste om antwoord op te geven: “Maak je de bonbons zelf?”. Hierop antwoorden wij altijd volmondig met een brede glimlach: JA!

En het leuke hieraan? Niet alleen wij kunnen dit, maar jij ook! Geloof ons als we zeggen dat je meer kunt dan je zelf denkt, zeker met een beetje hulp.

Wij bieden verschillende workshops aan; een chocolade workshop en een bonbon workshop.

Bij allebei de workshops behandel je weer andere aspecten van de chocoladewereld en ga je uiteraard niet met lege handen naar huis. Tijdens de workshops geniet je ook onbeperkt van ons verse thee en koffie assortiment. Overige dranken zijn niet inbegrepen.

Ook bieden wij kinderfeestjes aan voor kinderen vanaf 7 jaar. Dit kan inclusief bijvoorbeeld een lekkere pannenkoek of een heerlijke cupcake.

IMG_2641
IMG_2637

Extra informatie

Onze workshops bieden wij aan van dinsdag tot en met zaterdag, enkel op aanvraag, waarbij gestart wordt tussen 10:00 en 14:00. Kinderfeestjes bieden wij van dinsdag tot en met vrijdag aan en kunnen ook eventueel wat later van start gaan.
Reserveren kan met een groep, maar ook als individueel kun je je aanmelden. In dat geval gaan we kijken of we je bij een bestaande groep kunnen laten aansluiten. Wanneer we meerdere aanvragen binnenkrijgen voor dezelfde workshop, dan kan het voorkomen dat we groepen samenvoegen. Dit samenvoegen geldt natuurlijk niet voor kinderfeestjes. Deze groepen zullen nooit worden gecombineerd.

Houdt ook altijd rekening met eventuele uitloop van de workshops/kinderfeestjes.

Chocolade workshop

We beginnen met een korte introductie en vertellen we je hoe wij onze chocolade maken. Na deze uitleg ga je zelf aan slag. Je gaat 4 chocoladerepen maken en versieren, en als de chocoladerepen hard worden gebruiken we de rest van de tijd om flikken te maken. Wit, melk of puur? De regie ligt in jouw handen, letterlijk.

Duur van de workshop: ±2 uur

Aantal personen: vanaf 4 personen maximaal 12 personen

Tarief: 35 euro per persoon inclusief koffie en thee

meer dan 12 personen? informeer naar de mogelijkheden.

Bonbon workshop

We beginnen met een korte introductie en vertellen we je hoe wij onze chocolade maken. Na deze uitleg ga je zelf aan slag. Jij kiest de vorm, kleurt de mal, giet de chocolade en vult deze met een heerlijke vulling. Hierna maak je nog een aantal flikken. Het eindresultaat? Ongeveer 24 bonbons en een aantal flikken. Allemaal zelfgemaakt!

Duur van de workshop: ±3 uur

Aantal personen: vanaf 4 personen maximaal 12 personen

Tarief: 50 euro per persoon inclusief koffie en thee

Meer dan 12 personen? informeer naar de mogelijkheden

 

Kinderfeestjes

Tijdens het kinderfeestje maken we 4 chocoladerepen. Eerst ga je de repen mooi inkleuren, daarna gieten we de chocolade erin en jij bepaald natuurlijk welke chocolade, als laatste versieren we achterkant van de reep met allemaal lekkernijen. Tijdens het uitharden van de chocolade drinken we lekker wat ranja en maken we de cadeautjes open.

Duur van de workshop: ±2 uur

Aantal personen: vanaf 6 personen maximaal 12 personen

Tarief: 16.95 euro per persoon inclusief onbeperkt ranja

Optioneel:

Cupcakes – 19.50 euro (keuze uit vanille of chocolade)

Muffins – 20.50 euro (keuze uit vanille of chocolade)

Tosti – 22.50 euro (standaard ham en kaas)

Pannenkoek – 22.50 euro (standaard met suiker en stroop)

meer dan 12 personen? informeer naar de mogelijkheden.

Aanvraagformulier

Krijg je al zin om de handen uit de mouwen te steken? Goed zo!

Via dit aanvraagformulier kun je je voorkeuren uitspreken. Houdt er rekening mee dat dit slechts een aanvraag is. Wanneer we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Hierna zullen we je reservering (indien mogelijk) bevestigen of eventueel vervangende data aanbieden.

Na bevestiging ontvang je van ons een e-mail met hierin de definitieve reservering. Natuurlijk vertellen we je dan ook gelijk alles wat je moet weten voor je bij ons binnenstapt.

Workshop form

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Type workshop*
DD slash MM slash JJJJ
Let op, zondag en maandag zijn we dicht. Workshops zijn dan ook niet mogelijk.