Over ons

Wie en wat is BoBo's?

Even kennismaken

Welkom bij BoBo's. Een plek waar wij onze grootste passies kunnen combineren; horeca en chocolade. Wie wij zijn? Wij zijn Robert en Samantha. Wij zijn jonge ondernemers, verloofd (al even hoor), ouders van 2 prachtige kinderen en woonachtig in het pittoreske Terheijden. Waar Robert zijn kracht in de keuken ligt, staat Samantha hem bij aan de voorzijde. Samen met ons enthousiaste team zorgen wij ervoor dat je bezoek of bestelling tot in de puntjes wordt verzorgd. Wees welkom, het zal de moeite waard zijn.

OverBobos

Prachtige kleurrijke bonbons gemaakt van overheerlijke chocolade

Als je aan bonbons denkt dan willen wij dat je denkt aan kleurrijk. Wij gebruiken namelijk het liefst alle kleuren van de regenboog op onze chocolade. We spetteren met geel, kwasten met roze en strepen met goud. Het eindresultaat? Een klein kunstwerkje met als voordeel, je kunt het opeten. En opeten moet je zeker want naast dat we goed zijn in kleuren, zijn we ook goed in smaken creëren. Heerlijke speculoos, frisse komkommer met limoen of zachte banaan met karamel en stukjes hazelnoot? Je vind het hier allemaal.

IMG_1363

Zakelijk

Ook zakelijk ben je bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen graag je relatiegeschenken eventueel voorzien van jouw eigen logo. Een pakketje, een los product? Je kunt bij ons alle kanten op. Voor de horeca maken wij graag een afwisselend assortiment bonbons of andere lekkernijen om de gasten mee te verrassen. En zit je in de retail, onze bonbons kunnen ook in jouw winkel liggen voor de wederverkoop. Neem contact met ons op voor meer informatie.