De beste Sinterklaascadeaus van Bobo’s!

De Sint en zijn Pieten zijn weer in het land, en dat betekent maar één ding: bij BoBo’s hebben we onze chocolade-creaties omgetoverd tot ware Sinterklaaslcadeau’s! Laat ons je vertellen over een paar heerlijke smaakavonturen die je deze feestdagen niet wilt missen.

Onze absolute ster is de ‘Speculoos met Sinaasappel Fudge.’ Stel je voor: de warme, kruidige noten van speculaas gecombineerd met de frisse smaak van sinaasappel. Het is als een Sinterklaasviering in elke hap, zonder dat je je schoen hoeft te zetten!

Voor de liefhebbers van knapperigheid presenteren we de ‘Kruidnootrotsjes‘. Lekkere, krokante kruidnoten gehuld in een heerlijk laagje chocolade. Een traktatie die zo lekker is dat zelfs Sinterklaas en zijn Pieten even een pauze zouden nemen om ervan te genieten!

En natuurlijk, de klassiekers: onze ‘Chocoletters‘ en ‘Choco Alfabetletters‘. Personaliseer je lekkernij met de eerste letter van je naam of creëer een uniek cadeau voor je dierbaren. Bij BoBo’s weten we dat genieten van chocolade ook een persoonlijke twist verdient.

Bij Bobo’s vind je niet alleen een uitgebreid assortiment aan chocoladeletters, maar we bieden ook speciale varianten aan voor degenen die op zoek zijn naar vegan opties. Of je nu de voorkeur geeft aan vegan melkchocolade of vegan witte chocolade, we hebben beide varianten beschikbaar. Bij ons staat genieten centraal, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze vegan chocoladeletters net zo heerlijk zijn als hun niet-vegan tegenhangers.

En het beste van alles? Onze Sinterklaascollectie is perfect te combineren met al onze andere heerlijke creaties! Of je nu een liefhebber bent van onze verrassende truffels of een fan van onze klassieke bonbons, de Sinterklaaslekkernijen passen perfect bij elke smaak! Bij BoBo’s streven we naar de perfecte combinatie van smaak en plezier. Onze producten zijn niet alleen een cadeautje voor je smaakpapillen, maar ook een visueel geschenk. Laat jezelf onderdompelen in de feestelijke sfeer van Sinterklaas met onze verrukkelijke Sinterklaascollectie!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze verrukkelijke Sinterklaaslekkernijen van BoBo’s? Goed nieuws! Je kunt meedoen aan onze Sinterklaaswinactie! Wat moet je hiervoor doen? Reageer jouw meest creatieve Sinterklaasgedicht over Bobo’s op ons social media bericht over de winactie. Jij maakt dan kans op een goedgevuld pakket met daarin een versierde chocoladeletter, een doosje kruidnootrotsjes (melk, wit en puur), een zakje pepernotenfudge (melk) en een zakje met puzzelletters (stukjes chocoladeletter). Liever een gedicht op papier inleveren? Kom langs bij ons in de winkel en lever je gedicht op papier in! Meedoen met deze feestelijke actie kan tot en met 29 november. De gelukkige winnaar zal bekend gemaakt worden op 30 november!

Hele fijne feestdagen gewenst namens de hulp-Pieten van BoBo’s! 🍫🎁