Allergenen informatie

allergieën? we houden rekening met je!

Wanneer je een allergie, intolerantie, dieetwens of voorkeur hebt, kan het lastig zijn om te bepalen welke producten wel of niet voor jou geschikt zijn.
Daarom hebben we je een handje geholpen. Per product staan er een aantal symbolen genoteerd die aangeven welke allergenen verwerkt zitten in dat specifieke product. Zo zie je bij een melk chocoladereep altijd het symbool van melk/lactose vermeld staan, en staat er bij Bastogne melk chocolade fudge altijd een symbool van eieren en melk/lactose. Wanneer je een symbool er niet bij ziet staan, kun je er vanuit gaan dat die allergeen niet wordt verwerkt in dat specifieke product.

Wij bieden ook een verscheidenheid aan veganistische chocolade aan. Deze veganistische producten worden aangeduid door een aangepast vegan symbool. Wanneer je dit symbool bij een product ziet staan, dan weet je zeker dat dat product volledig veganistisch is.

Het is in sommige gevallen ook mogelijk allergenen uit de producten te halen. Wanneer je bijvoorbeeld een doosje bonbons of een doosje flikken besteld, kan de inhoud worden aangepast naar jouw voorkeuren. Wil je dus een doosje bonbons zonder gluten ontvangen, of toch liever een doosje flikken zonder nootjes, dan is dit dus zeker mogelijk. In dat geval geef je op de afrekenpagina aan welke producten je zonder een bepaalde allergeen wenst te ontvangen. Wij zullen hier dan rekening mee houden en dit op je doosje of bijgevoegde menukaart noteren. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat wij gehoor hebben gegeven aan je wensen.

Let op! In onze keuken worden veel allergenen verwerkt. Hierdoor kunnen wij sporen van niet uitsluiten.

Uitleg symbolen:

Alle-allergie_iconen.2_gesorteerd